Programa cinematogràfic

cropped-marca_evfs_v23.jpg

3r FESTIVAL INTERNACIONAL DE NOVEL·LA CRIMINALEN CATALÀ

L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ, 17, 22, 24, 25 i 26 de març de 2017

 

Divendres 24 de març, 22,00 h. Teatre Folch i Torres del Casalet

Lina de Nur Casadavall (19 min)

La Lina és una ànima sensible atrapada en un món d’incomunicació. Fugint d’aquest entorn hostil buscarà refugi en el seu monitor de natació… Però el salt cap a l’abisme és inevitable. “Lina” és aigua, emoció, un pou sense sortida.

Grieta en la oscuridad de Xavier Rull (20 min) 

En Carles és un jove escriptor que acaba d’obtenir reconeixement internacional per la seva última obra. Durant una conversa recorda la figura del seu mentor i ràpidament s’adona que no tothom té una visió tan positiva com la seva de l’Àngel Millán qui, després d’un silenci creatiu torna a estar en boca de tots gràcies a una polèmica trilogia.

Rol de Hammudi Al-Rahmoun Font (15 min)

Exterior. Polígon industrial. Nit. En una trobada amb una prostituta, en Martín decideix jugar amb ella a un joc morbós on res no és el que sembla. I això sempre és perillós…

Legado de Joan-Pol Argenter (15 min)

Un incident fortuït en una ordinària jornada laboral portarà en Juan Sánchez, el veterà planxista d’un concorregut bar de frankfurts, a prendre la que podria ser l’última decisió important de la seva vida. Bratwursts, ganivets, la Verge del Pilar, una picadora de carn i una reunió secreta del gremi de frankfurters de Barcelona. Tragicomèdia negra per a degustar a la planxa.

Diumenge 26 de març, 18,30 h.  Teatre del Casal de l’Espluga

La propera pell d’Isaki Lacuasta i Isa Campo (103 min)

Un adolescent desaparegut torna després de vuit anys, quan tots els donaven per mort, i s’incorpora a la vida familiar marcada pel misteri de la seva desaparició. A poc a poc sorgirà el dubte de si realment es tracta del nen desaparegut o d’un impostor. Repartiment: Àlex Monner, Emma Suárez, Sergi López.

Entrades gratuïtes. Amb la col·laboració de El cinèfil

WordPress.com.

Up ↑