1r Concurs de relats juvenils

BASES DEL PRIMER CONCURS DE RELATS JUVENILS

Descripció:

Relat de ficció en llengua catalana sobre un tema criminal (negre o policíac), que tingui com a escenari la Conca de Barberà. En seran guanyadors els cinc millors relats, a criteri del Jurat.

Participants:

Estudiants de centres d’ensenyament secundari de l’Espluga de Francolí i Montblanc.

Extensió:

Entre una i dues pàgines, a doble espai i font Arial 12.

Format i presentació:

Imprès en DIN-A4. Es presentarà en un sobre tancat on, a l’exterior, haurà de constar: CONCURS JUVENIL DE RELATS EL VI FA SANG. A l’interior del sobre i en un altre full, es faran constar les referències que permetin identificar l’autor: Nom i cognoms, localitat, telèfon i centre d’ensenyament. Aquest full estarà encapçalat pel títol del relat.

Termini i indrets de lliurament:

Abans del 25 de febrer de 2017 a la Secretaria dels INS Joan Amigó i Callau de l’Espluga de Francolí, de l’INS Martí l’Humà de Montblanc o de Col•legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc.

Dotació:

Els autors dels dos relats guanyadors de cada categoria (1r cicle d’ESO, 2n cicle d’ESO i Batxillerat) rebran com a premi un val de 40 euros per a la compra de llibres i un diploma de reconeixement, que es lliuraran amb motiu de la Gala del Festival, el dia 25 de març de 2017.

Anuncis

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: